DESPRE

Salut.

Mă numesc Raul Stan, iar ceea ce vei citi pe acest blog, sunt doar articole scrise în totalitate de mine.

Mă interesează să scriu doar articole de o calitate din ce în ce mai bună care au scopul să încurajeze cititorul atunci cand stă mai prost cu moralul, să-l inspire atunci cand simte că nu are direcție și că este lipsit de creativitate, să-l motiveze atunci cand se simte delasator și apatic și de ce nu – să-l învețe lucruri noi, utile și practice sau pur și simplu să-l ajute să le descopere.

Imi place să ofer mai degrabă idei, decat sfaturi, sa fac recomandări și să spun povești inspirate din realitate pe baza cărora dezbat unele aspecte.

Legat de tot ce scriu, nu-i nevoie să-mi dai tot timpul dreptate și nici nu trebuie să mă crezi neapărat pe cuvânt; pe mine mă interesează ca măcar o parte din ceea ce scriu să înțelegi și dacă este cazul, să testezi.

Pe acest blog voi scrie doar despre subiecte ce țin de psihologie, educație alternativă și dezvoltare personală în general.

Când scriu aceste rânduri, nu știu ce impact voi provoca, nu știu ce va ieși și cum va fi apreciată munca mea aici, însă pentru mine se merită să fac ceva în acest sens.

Poți considera că sunt un om în căutare (bănuiesc că la fel ca tine) de un sens în viață, de propriul adevăr și de noi experiențe din care să am de câștigat și de învățat. În plus, sunt iubitor de ce este frumos și natural.

Doresc să-mi aduc contribuția în această lume, în special pe calea psihologiei și a educației. Cred în dezvoltare personală pe toate planurile, atât timp cât există voință, perseverență și credința că se poate.

Simt că rolul meu este să scot ce este mai bun atât din mine cât și din ceilalți, în ciuda obstacolelor pe care le pot întâlni.

Consider că fiecare om care vine în această lume are un sens în viață și până trece în altă dimensiune trebuie să se dedice acestuia. În cazul în care nu și-l cunoaște este foarte important să facă tot posibilul să îl descopere. Apoi să nu mai stea pe gânduri fiindcă viața este scurtă…

Este logic că nu toți avem acelasi drum, însă toți suntem în același joc numit VIAȚĂ și toți împărțim același PĂMÂNT.

Ceea ce o sa citești în articolele mele s-ar putea să-ți facă viața mai bună doar pe termen scurt.

Pe termen lung tot ce pot să fac este să te ajut să te ajuți într-un mod considerabil. Asta înseamnă că eu îți pot da un sprijin la un moment dat, dar numai tu poți face schimbările și îmbunătățirile la tine și în viața ta, dacă îți dorești cu adevărat.

Așadar nu-ți mai rămâne decât să explorezi ce public pe acest blog și să te abonezi dacă dorești să fii ținut la curent atunci când postez ceva nou.

Lasa-mi un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s