inteligenta emotionala

Cum să Faci Față cu Succes Propriilor „DEMONI” Interiori

cum sa-ti infrangi demonii interiori Adevarul e ca altii intotdeauna iti vor crea probleme. Insa problemele pe care trebuie sa le ataci cu tact si intelepciune sunt demonii tai interiori. Cu ei ai de-aface in primul rand. Nu-i ingropa, nu-i adanci in tine, ci invata sa-i recunosti pe toți, fara exceptie si apoi accepta-i.

Iar dupa ce-i accepti ceea ce inseamna ca poti trai in armonie cu ei (si da este posibil), puterea lor asupra ta se va diminua incetul cu incetul. Acest lucru se va intampla pentru ca incetul cu incetul ajungi sa fii din ce in ce mai constient de ei si sa inveti sa-i cunosti, iar in felul acesta le vei afla si slabiciunile.

Odata ce le afli slabiciunile cu perseverenta si curaj vei putea sa-i infrunti astfel incat sa te paraseasca si sa devii un om cu adevarat liber. Iar odata ce devii cu adevarat liber inseamna ca te-ai invins si te-ai cucerit pe tine insuti. Stii ce inseamna asta? Inseamna ca ai castigat cea mai puternica lupta pe care poti s-o duci in viata asta!

Demonii tai pot fi: supararea, depresia, agresivitatea, ura, furia, lenea, lacomia, frica, anxietatea etc. Accepta toate acestea pentru ca fac parte din tine si in loc sa le ignori invata cum ai putea sa transformi acesti demoni in unelte utile atat pentru tine cat si pentru ceilalti.

Pentru ca daca reusesti sa-i ignori, ei se vor ingropa adanc in sufletul tau si vor iesi la suprafata intr-un moment de slabiciune si atunci te vor musca de fund.

Asa ajung sa se strice relatii si iubiri de ani de zile, cum ar fi o izbucnire de moment. Sau parteneriate de afaceri ce par promitatoare si durabile, sa fii concediat si cate si mai cate. Lista de exemple de acest gen poate continua mult si bine. De fapt mult si rau.

Care sunt demonii tai interiori si cum te descurci cu ei? Spune-mi mai jos intr-un comentariu. Iar daca ti-a placut acest articol, nu uita te rog sa-mi dai un SHARE! As aprecia asta.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

2 gânduri despre „Cum să Faci Față cu Succes Propriilor „DEMONI” Interiori

Lasa-mi un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s